četrtek, 1. september 2011

Vse gre kot po maslu...Kommen sie!

Dečvice in fantički!
Še dva dneva nas loči od Kriza skejtbordpartija. Pa da malo povemo kako naj bi zgledal rolkarski del. Kot ste si lahko že prebrali bo dogajalo za balinarje ("Gospodar lajne" - edicija "Dva robnika") in krivinarje (rempdžem).
Pri prvem, kot že naslov pove, se bo tekmovalo v najboljši kombinaciji trikov na dveh ledgih, boxih, robnikih (kukr čte rečt). Sprva bomo tekmujoče preverili v kvalifikacijah po skupinah (odvisno od količine prijavljenih), kjer se bo iz vsake skupine naprej v finale uvrstil najboljši (spet odvisno od količine tekmovalcev, mogoče spravimo naprej še kakšnega lucky loserja), kjer bomo peščici najboljših podarili nekaj minutni sešen, kjer bodo lahko pokazali svoje sposobnosti.
Kar se tiče krivin, se jo bo lahko furalo čez celo rolkarsko dogajanje, po želji. Na koncu vam namenimo še par minutni sešen, da se pokažate in izbrali krivinarja dneva.

Kot že rečeno za nagrade bo poskrbel novomeški Obsession, za vse tekmovalce pa bo poskrbljeno tudi s pijačo in jedačo. Tudi dobre muzike ne bo manjkalo.

Zatorej še enkrat, prisrčno vabljeni. Skate&destroy

Da so ledgi res pripravljeni kot je treba vam jih takole za predjed postreže Lejmi(r), za katerega eden očitno ni dovolj.



Jou!

Ni komentarjev:

Objavite komentar